Contacteer ons »

Maak kennis met het team van Philip Petit

Philip Petit installeert al meer dan 30 jaar elektriciteit, verlichting, domotica en videofonie.

Ons team van vijf is perfect op elkaar ingespeeld en dat maakt Philip Petit sterk in zijn vak!

Wat maakt Philip Petit zo sterk in zijn vak?

vakbekwaam-personeel

Vakbekwaam personeel

orde-en-netheid

Orde & netheid op de werf

offerte

Duidelijke, correcte offerte

stiptheid

Stipte opvolging

Elektricien Dendermonde

Heeft u elektriciteitswerken die moeten gedaan worden in Dendermonde? Elektricien Philip Petit en zijn team staan voor u klaar! Philip Petit heeft al 30 jaar ervaring in het vak en werkt met de hoogste precisie uw project af. Of het nu gaat om een appartement, een gezinswoning of een kantoorgebouw, het team van Philip Petit zorgt voor uw veiligheid door middel van domotica en videofonie. Zo kunt u met de installaties van Philip Petit vanop afstand kijken wie er aan uw deur staat en de toestellen in de woning bedienen van uw tablet, pc of smartphone. Dieven en ongewenste bezoekers worden dus op die manier snel ontdekt en weggejaagd!

Elektricien Ninove

Naast Dendermonde en Aalst behoort ook Ninove tot het domein van elektricien Philip Petit. Samen met zijn medecollega’s neemt elektricien Philip Petit uw project onder handen, volledig aangepast aan uw wensen en uw budget. Installatie van een heel eenvoudig elektriciteitswerk tot high tech domotica, Philp Petit zorgt ervoor! Elektricien Philip Petit staat ook bekend voor het plaatsen van verlichting. Zij komen graag langs voor een gratis lichtstudie om uw project te voorzien van een correcte plaatsing van uw verlichting.

Elektricien Erembodegem

De thuisbasis van Philip Petit ligt in Erembodegem, waar ze dan ook hun stempel hebben mogen zetten op heel wat projecten. Wilt u uw verlichting laten installeren, of uw project voorzien van domotica en videofonie? De gediplomeerde elektricien Philip Petit en zijn team komen naar u toe in Aalst, Affligem, Denderleeuw, Dendermonde, Ninove en verder! Aarzel niet om contact op te nemen voor al uw vragen rond elektriciteitswerken, een offerte of een afspraak!