Contacteer ons »

Videofonie

Videofonie plaatsen in uw nieuwbouw of totaalrenovatie?

Weten wie er bij u thuis aanbelt en bepalen wie u binnenlaat? Videofonie is een uitstekende beveiligingsoptie. Een videofooninstallatie biedt meer comfort en veiligheid en geeft een extra aanvulling aan uw elektrische installatie. Een videofoon gaat nog een stapje verder dan een parlofoon. Naast spreken kunt u voortaan ook zien wie er allemaal aan uw deur staat. Controleer en bedien de deur of poort vanop afstand. Zo hoeft u niet altijd naar de deur te lopen om ze te openen. Met videofonie worden uw beelden automatisch opgeslagen. Na afwezigheid kunt u dan bekijken wie er allemaal aan de deur is geweest. Bovendien kunt u de videofoon aansluiten op uw computernetwerk, waardoor u vanop afstand live kunt de beelden kunt bekijken. Met sommige camera’s kunt u zelfs in breedbeeld de omgeving voor de deur bekijken of inzoomen op de bezoeker.

 

Een videofoon bestaat uit een binnen- en een buitenpost. De buitenpost hangt naast uw deur of port en vervangt de klassieke bel. Deze bevat een camera die beeld en geluid kan registreren. Dit wordt dan doorgestuurd naar de binnenpost. De binnenpost heeft een display waarmee u perfect ziet en hoort wie er aanbelt. Met slechts één druk op de knop opent u de deur. Afhankelijk van de noden en wensen van de klant kiezen wij het meest geschikte systeem. Wij werken met verschillende merken zoals o.a. BTicino, Niko en Siedle.

De ideale beveiligingsoptie? Philip Petit zorgt ervoor!

Videofonie laten plaatsen in nieuwbouw eengezinswoningen, villa’s en appartementsgebouwen, of in uw totaalrenovatie? Het kan bij Philip Petit. Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor een professionele aanpak met uitstekende nazorg en correcte uitvoering. Naast videofonie is Philip Petit ook uw go-to specialist voor het plaatsen van elektriciteit, verlichting en domotica. Orde en netheid wordt door Philip Petit hoog in het vaandel gedragen. Iedere werf wordt door ons steeds netjes achtergelaten.

Vraag een offerte aan voor uw nieuwbouw of totaalrenovatie

Wilt u een videofonie systeem in uw nieuwbouwwoning, nieuwbouwappartement of in uw totaalrenovatie? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij voorzien u zo snel mogelijk van een antwoord.