Contacteer ons »

Verlichtingswerken

Creëer de juiste sfeer met de juiste verlichting

Een stijlvolle vloerlamp in de woonkamer, een moderne hanglamp boven de eettafel, gezellige tuinverlichting, felle inbouwspots in de keuken, … verlichting heeft verschillende functies en met de juiste verlichting creëert u in elke kamer de juiste sfeer. Het belang van een lichtplan mag dan ook niet onderschat worden, of u nu op zoek bent naar eenvoudige verlichting of heel specifieke vereisten hebt. Bent u op zoek naar een elektricien die u kan adviseren over de verlichting in uw nieuwbouwwoning of nieuwe gebouw én de professionele plaatsing kan verzorgen? Dan bent u bij Philip Petit aan het juiste adres.

 

Ons team van zaakvoerder en werknemers is gespecialiseerd in het plaatsen van elektrische installaties en bij uitbreiding in het plaatsen van verlichting. Op basis van uw budget en wensen (sfeer, energiezuinigheid, functie …) maken wij een gratis lichtstudie en zorgen we ervoor dat de verlichting correct wordt geplaatst: keukenverlichting, badkamerverlichting, buitenverlichting, decoratieve verlichting, design verlichting, indirecte verlichting … Alles is mogelijk!

Uw partner voor alle elektriciteitswerken in nieuwbouw en totaalrenovaties

Niet enkel voor lichtadvies en professionele plaatsing van verlichting in particuliere eengezinswoningen, villa’s en kleine tot middelgrote appartementsgebouwen (tot 25 appartementen) kunt u terecht bij Philip Petit. U kunt op ons rekenen voor nieuwbouw of totaalrenovaties. Ons team met meer dan 25 jaar ervaring is gespecialiseerd in plaatsing van elektrische installaties, en daartoe behoort naast de installatie van verlichting ook de plaatsing van domotica en videofonie. Orde en netheid op de werf vinden we heel belangrijk. Het afval verwijderen we bovendien zelf. Aan stipte opvolging en respecteren van de planning hechten we ook veel belang.

Vraag een offerte aan

Wilt u Philip Petit laten verlichting installeren? Zoekt u een gediplomeerde elektricien? Aalst, Affligem, Denderleeuw, Dendermonde, Ninove en verder zijn gemeentes waar ons team actief is. Vraag nu een offerte voor verlichting aan en dan bezorgen wij u graag verblijvend een correcte, duidelijke, overzichtelijke offerte voor uw nieuwbouwwoning, nieuwbouwappartement of totaalrenovatie.