Contacteer ons »

Elektriciteitswerken

Elektriciteit aanleggen in uw nieuwbouw of totaalrenovatie?

Onze elektriciteitsbehoefte is de laatste decennia alleen maar gegroeid. Een moderne installatie is dan ook geen overbodige luxe. Niet alleen voor de veiligheid en conformiteit met de eisen van vandaag, maar ook voor uw gemak. Bent u op zoek naar een elektricien die in uw nieuwe woning of in uw totaalrenovatie de nodige elektriciteitswerken kan uitvoeren? Dan kunt u terecht bij Philip Petit.

 

Ons team van drie medewerkers verzorgt de elektriciteit volledig volgens de wensen en het budget van de klant. Van de meest eenvoudige tot de meest uitgebreide installatie, inclusief domotica: alle soorten werken kunnen wij uitvoeren. Veilige, conforme elektriciteit is een must in elk type woning. Het is dan ook maar logisch dat u voor dit soort werken kunt rekenen op een professionele uitvoering. Zowel de leidingen als de zekeringskast worden professioneel geplaatst door ons team. Geen losliggende buizen of kabels, maar een veilig, mooi afgewerkt resultaat.

Philip Petit: voor al uw elektriciteitswerken

Bij Philip Petit kunt u niet enkel terecht voor uw elektriciteitsinstallatie, maar ook voor de installatie van domotica. Zoekt u nog een elektricien die u advies over de verlichting in uw woning kan geven én de professionele plaatsing kan verzorgen? Ook daarvoor kunt u terecht bij ons. Ook videofonie kunnen we voor u installeren. Ons team voert deze werken uit in allerlei soorten gebouwen: van particuliere eengezinswoningen tot villa’s en van kleine tot middelgrote appartementsgebouwen – evenwel enkel in nieuwbouw en totaalrenovaties.

Vraag uw offerte aan

Wilt u elektriciteit laten aanleggen in uw nieuwe project en zoekt u daarvoor een deskundige elektricien? Aalst, Affligem, Denderleeuw, Dendermonde, Ninove en nog veel verder zijn gemeentes waar ons team actief is. Vraag nu een offerte voor elektriciteitswerken aan en dan bezorgen wij u graag verblijvend een prijs.