Contacteer ons »

Domotica

Domotica installeren in uw nieuwbouw?

Domotica, ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd, bedient en beheert alle elektrische toestellen in uw woning. Met een domotica-installatie worden alle technieken in één systeem geïntegreerd. Zo wordt uw volledige woning in 1-2-3 afgestemd op uw wensen. Domotica biedt niet alleen meer comfort, ook de veiligheid wordt aanzienlijk verhoogd. Denk maar aan een automatische bediening van uw rolluiken. Bovendien blijft uw energieverbruik steeds onder controle. Zo kan er een automatische regeling van verlichting en verwarming worden ingesteld. Onze domotica systemen zijn eenvoudig te controleren en te bedienen via uw smartphone, tablet of pc, en dit van waar ook ter wereld. Kies voor een domotica-installatie en maak uw leven zo aangenaam mogelijk. Verwarming, verlichting, videofonie, rolluiken, zonwering, garagepoort, inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, …, al deze technische voorzieningen worden met elkaar verbonden in één systeem.

Wij werken bij voorkeur met Qbus. Deze fabrikant van domotica systemen is gevestigd in Erpe-Mere en dus een ideaal aanspreekpunt voor Philip Petit. Op vraag van de klant kunnen we uiteraard ook andere systemen voorzien. Met een systeem als MyHOME_Up van Bticino bijvoorbeeld kunt u al uw apparaten zelf programmeren met een eenvoudige app.

Al uw technische uitrustingen in één systeem? Philip Petit!

Zowel in eengezinswoningen, villa’s en kleine tot middelgrote appartementsgebouwen nemen wij het plaatsen van domotica systemen voor onze rekening. Kiezen voor domotica is kiezen voor gemak. Alle technische apparatuur wordt samengebracht in één simpel systeem. Dankzij onze jarenlange ervaring garanderen wij een professionele aanpak met een correcte opvolging en perfecte uitvoering. Naast domotica kunt u ook beroep doen op Philip Petit voor het plaatsen of vernieuwen van elektriciteit, videofonie en verlichting in nieuwbouwwoningen, nieuwbouwappartementen en totaalrenovaties. Bij Philip Petit hechten we enorm veel belang aan orde en netheid op de werf. Alle afval wordt door ons verwijderd zodat u niet achterblijft met een hele opkuis.

Vraag een offerte aan voor uw nieuwbouw of totaalrenovatie

Interesse in een domotica systeem voor uw nieuwe woning of totaalrenovatie? Vraag vrijblijvend uw offerte aan en wij behandelen dit zo vlug mogelijk. Naast Aalst is Philip Petit ook actief in Affligem, Denderleeuw, Dendermonde, Ninove en verder!